Streaming Indonesia TV

The big news on the death of Indonesia’s former President, Suharto, made me want to watch the news from Indonesian TV channels..

I used the TVU Network for ANTV.

I found Imediabiz.tv (there’s JakTV, RCTI, SCTV, Trans7, TransTV, MetroTV and Indosiar) follow this link
Sometimes you have to wait a long time for a channel to load… well, better than nothing😉

Posted on January 28, 2008, in Life @ Oita, Web Surfing Tips. Bookmark the permalink. 8 Comments.

  1. Oh.. ada ya situs begitu? hohoho… asyik dong bisa tetep nonton siaran Indonesia walaupun lagi di luar negeri! ^^

  2. boss, streaming tv ini udah berapa lama kira-kira ? dan nampaknya berapa lama bertahan ?

  3. @fery:
    sorry bro, belom tau dari kapan dan berapa lama bertahan..

  4. Kamu juga bisa nonton live tv indonesia dan nonton banyak film film indonesia di website ku :

    http://www.dennyshotspot.com

  5. Bisa juga ke http://www.indo-tv.com kalo kangen ama TV Indonesia, dan ada juga Malaysia.

  6. @Denny, Ibugaul

    Thanks for the comments and links! ^^

  7. Tadinya aku bisa nonton di http://www.imediabiz.tv tapi sekarang kok jadi nggak bisa..,knp ya..?
    apa emang dimatiin dari sananya?

  8. kalau mau… ini yang paling terbaru… dijamin pasti asik.. dan tidak membosankan… karena benar2 pure siaran2 TV Indonesia (RCTI, SCTV, INDOSIAR, METRO TV, TRANS 7, TRANS TV, GLOBAL TV, ANTV, DLL)
    silahkan masuk di blog http://indonesiatelevision.blogspot.com

    dijamin pasti akan ketagihan… hehheeee

    cheers,
    arts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: